Over het Advocatenkantoor

Austen & Peters Advocaten voert een algemene rechtspraktijk. Door de verschillende specialisaties van onze medewerkers kunnen wij een breed scala aan juridische kennis bieden en u bijstaan in al uw mogelijke juridische kwesties.

Ons kantoor richt zich dan ook niet op een specifieke clientèle; wij staan klaar voor het midden- en kleinbedrijf , maar ook voor juridische aangelegenheden van de particulier. Tevens beschikt het kantoor over een uitstekend netwerk van deskundigen, welke zo nodig door de behandelend advocaat worden ingeschakeld.

Historie

Met ingang van 1 december 2006 zijn wij gevestigd in Residentie Prinses Juliana. Residentie Prinses Juliana is een monumentaal pand en maakte in het verleden deel uit van het befaamde Hotel Restaurant Prinses Juliana; Residentie Prinses Juliana diende destijds als dépendance om luxe onderdak te bieden aan bijzondere gasten van het hotel. Bekende staatslieden als François Mitterrand en Helmut Kohl hebben in het verleden in ons kantoor verbleven.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is goed te bereiken met de trein en auto vanuit Maastricht, Heerlen, Sittard-Geleen en Roermond. Ook is er een prima busverbinding met Brunssum, Nuth en Beek-Elsloo.

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen op ons kantoor!

Stel uw vraag 043 - 601 42 09

Bel ons kantoor op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur of verstuur vrijblijvend onderstaand formulier.

De meest geschikte advocaat staat u dan te woord of mailt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug!