Route naar ons Advocatenkantoor

Met de auto komende uit de richting Heerlen / Landgraaf / Kerkrade / Simpelveld
Vanaf de A79 neemt u afslag Klimmen/Valkenburg (afslag 4). Bij de rotonde gaat u naar rechts en vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor richting Valkenburg. Steek het spoor over en ga onderaan de weg naar rechts. U neemt de derde straat rechts, dit is de Sittarderweg. Het pand bevindt zich direct aan uw linkerzijde. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

Met de auto komende uit de richting Roermond / Echt-Susteren / Sittard-Geleen / Beek
Vanaf de A2 neemt u de nieuwe afslag naar de A79 Valkenburg. Vervolgens neemt u de afslag Valkenburg (afslag 3). Op het einde van de afslag gaat u naar rechts en bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde naar links richting Valkenburg (Broekhem). U vervolgt deze weg 1200 meter, waarna het pand zich aan uw linkerzijde bevindt. U neemt de straat links, dit is de Sittarderweg. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

Met de auto komende uit de richting Maastricht
Vanaf de Geusselt neemt u de A79 en vervolgens neemt u afslag Valkenburg (afslag 3). Op het einde van de afslag gaat u naar rechts en bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde naar links richting Valkenburg (Broekhem). U vervolgt deze weg 1200 meter, waarna het pand zich aan uw linkerzijde bevindt. U neemt de straat links, dit is de Sittarderweg. Parkeergelegenheid is er voor de deur.

Met de trein
Ons advocatenkantoor is gevestigd op slechts enkele minuten loopafstand van station Valkenburg aan de Geul. Aan de voorkant van het station loopt u naar rechts. Vervolgens neemt u de tweede straat links, dit is de Sittarderweg. Voor een afspraak met uw advocaat volgt u deze weg naar beneden, waar het pand zich aan uw rechterzijde bevindt.

Stel uw vraag 043 - 601 42 09

Bel ons kantoor op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur of verstuur vrijblijvend onderstaand formulier.

De meest geschikte advocaat staat u dan te woord of mailt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag terug!